Bos Fine Art

Bos Fine Art toonde tot 2009 vooral moderne en hedendaagse kunst. Daarna werd steeds vaker geometrisch abstract en constructivistisch werk geëxposeerd. Stijlen die hun oorsprong in o.a. Rusland hebben, maar ook al zo’n 100 jaar wereldwijd. Denk aan Theo van Doesburg, Piet Mondriaan, Bart van der Leck en Gerrit Rietveld.

Geometrische abstract en constructivistische kunst
In 2015, gelijktijdig met de grote tentoonstelling Symposion 2015 in Gorinchem, heeft Bos Fine Art de keuze gemaakt om zich volledig te gaan richten op de geometrische stijlen.

Samenwerking met kunstenaars
Dat houdt in dat Bos Fine Art het werk toont, promoot en verkoopt van in deze stijl werkende kunstenaars. Op dit moment met zo’n 100 schilders, grafici, beeldhouwers, enz. Dit gebeurt zowel in de twee fysieke galerieën in Lelystad en Utrecht, maar in toenemende mate ook digitaal.

Tentoonstellingen Zonder Titel, TZT
Bos Fine Art organiseert 8 verkoopexposities per jaar, de tentoonstellingen zonder titel, de TZT’s. Zowel in de galerie in Utrecht als in Lelystad. Een TZT duurt ongeveer 5 weken, waarin telkens 3 kunstenaars hun werk tonen. Kunstwerken in verschillende vormen, diverse technieken en allerhande materialen.

Voor meer informatie zie www.bosfineart.com/nl/