Aanbieding werk van Ger de Joode

Zoals was te lezen lezen in onze Nieuwsbrief van februari 2022, is kunstenaar en Ars et Mathesis-lid Ger de Joode op 12 september 2021 overleden. Bij het overlijdensbericht in de Nieuwsbrief stond een door Lex van de Haterd geschreven artikel over zijn leven en werk.
Lex schreef ons de hieronder vermelde tekst met een aanbieding voor de liefhebbers van Gers werk:

Ik was bevriend met Ger de Joode en kort voor zijn overlijden heeft hij mij gevraagd om ervoor te zorgen dat zijn nog niet verkochte kunstwerken op een goede plek terecht zouden komen. Dat heb ik hem beloofd. Er zijn verschillende werken aan vrienden en goede klanten verkocht voor een zeer schappelijke prijs, nl. 40% voor het eerste werk en 30% voor de werken daarna. In samenspraak met de dochter van Ger en met het bestuur van A&M kan ik jullie dezelfde aanbieding doen, met dien verstande dat elk A&M-lid/donateur een of meer werken mag kopen voor 30% van de marktprijs. De marktprijzen kunnen gecontroleerd worden op de site van Galerie des Amis in Woudrichem.

De aanbieding van de nog beschikbare werken van Ger, met de netto verkoopprijs voor donateurs, is hier te vinden.

Als een lid/donateur van A&M interesse heeft, kan deze contact opnemen met ondergetekende. Ik kijk dan of het werk nog aanwezig is, beantwoord eventuele vragen en als de koop daadwerkelijk door gaat, laat ik dat weten aan Marie-Claire de dochter van Ger. Zij maakt dan een afspraak over ophalen/brengen van het kunstwerk (alle werken bevinden zich in haar huis in Nieuw-Vennep); het werk wordt aan haar betaald bij ophalen/afleveren. Het werk is desgewenst op afspraak ook bij haar te bezichtigen vóór een beslissing tot aankoop. Ik hoor graag via de mail van je als je interesse hebt in een aankoop of als je vragen hebt.”

E-mail adres van Lex: lvandeHaterd1953@kpnmail.nl